reviews

Bedankt voor uw bezoek op de website van de ALLROUND VAKMAN, een onderdeel van HOME IMPROVEMENT te Blokzijl.

Wilt u ook een review (beoordeling) schrijven over Home Improvement. Dat kan. Vul het formulier en verzend het formulier.

Je kan ook een e-mail sturen naar mij dan zorg ik dat de review ook op de site komt.

wat zeggen onze opdrachtgevers

nieuw toilet, badkamer en ramen

Bouwe heeft bij ons een geheel nieuw toilet, een badkamer en over de hele voorpui nieuwe ramen gemaakt. Het is prachtig geworden. Hij is een conscientieuze harde werker. Aanpakker, vakman, innovatief, vindt oplossingen voor problemen. Er waren wat haperingen op het punt van communicatie en organisatie. Maar met goed en duidelijk overleg zeker aan te raden. Levert goed en mooi werk af.

mara van hengel

Deventer

4.6/5

uitbouwkeuken en afwerking

Wij zijn zeer tevreden. Bouwe heeft onze keuken en badkamer compleet verbouwt en afgewerkt en op de eerste verdieping slaapkamer netjes afgewerkt. Bouwe bedankt en tot de volgende keer.

sadek

Zwolle

5/5

badkamer renovatie

Na een lekkage in de badkamer moest deze geheel opnieuw inclusief 2 nieuwe muren. Bouwe heeft de klus goed en snel (i.v.m. onze vakantie voor de deur) gedaan voor een zéér redelijke prijs. De badkamer is mooier dan ooit verwacht ondanks dat er geen muur recht was en we best lastige plannen hadden.
Hij heeft het totaal onder ze hoede genomen , van tegels zetten tot plaatsen van muren en sanitair. We zijn zeer tevreden.
Harde werker, netjes en altijd op tijd. Vakman.

Petra

Utrecht

5/5

nieuw toilet, badkamer en ramen

Ik kan niet anders zeggen dan dat Bouwe een echte vakman is . Mijn badkamer was door andere klussers afgeschreven . Ik heb Home Improvement benaderd en hij heeft de klus aangenomen. De badkamer is echt geweldig mooi geworden . Ik zal zeker bij de volgende klus Home Improvement bellen , voor een betaalbare klus en vakmanschap is er maar 1 adres. Bouwe is secuur, op tijd en een harde werker en ook nog eens een prettige persoonlijkheid.Een dikke pluim van ons, echt super.

petra en jan

Zwolle

5/5

toilet renovatie

Naar aanleiding van mijn advertentie op marktplaats nam Bouwe contact met mij op om de wc helemaal aan te pakken.
Ik had niet zo’n groot budget, maar het is helemaal goed gekomen. Nieuwe hang wc en wasbakje incl tegeltjes. Alles ziet er super uit. Hij heeft het zeer netjes en vakkundig afgewerkt. Voor een volgende klus nemen we zeker contact met hem op.

c. nest

Wapenveld

5/5

hangtoilet

We zijn zeer tevreden. Keurig werk afgeleverd. Bouwe is een aanpakker en een vakman. Voor verbouwingen in de toekomst gaan we zeker weer naar Home Improvement.

Handenhove

Zwolle

5/5

zolder en trapkast

Bouwe, heeft bij ons de zolder verbouwt (slaapkamer met vliering en dakraam verplaatst), en beneden een trapkast gemaakt. Al met al was het voor hem langer en meer werk dan gepland doordat een ander bedrijf ons dakkapel niet correct had geplaatst. Wij zijn erg tevreden. Zeker een aanrader!

K. Orbains

Zwolle

5/5

bovenverdieping

Eerst een compliment om het meedenken voor de meest geschikte indelingen van de kamers met de daarbij behorende opbergruimte, inbouwkast en overloopkast. Bouwe is een vakman die zijn klussen perfect afrond en echt mooie dingen kan maken wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Als u een vakman nodig heeft kan ik hem van harte aanbevelen.

sander

Neede

5/5

zolder renovatie

Naar aanleiding van de advertentie op marktplaats contact opgenomen met Bouwe. Hij was erg flexibel en kon spoedig aan de slag. Een zeer vakkundig iemand met oog voor detail die hard werkt. De zolder is een plaatje geworden!

jkw

Apeldoorn

5/5

kastenwand bijkeuken

Bouwe heeft een kast gemaakt langs een zijkant van de bijkeuken. Omdat mijn budget heel klein was heeft hij enorm geholpen met uitdenken van een goede maar een redelijk goedkope oplossing. Pas vijf maanden later, de laatste twee strips geplaatst, dat duurde wel lang. Maar ik begreep dat er privéomstandigheden waren die enige vertraging hadden opgeleverd. Bouwe bedankt. Ik bel z.s.m. voor het hangen van de lampen.

Bero

Wijhe

4.2/5

zolder en badkamer

Douwe heeft bij ons de zolderverdieping verbouwd en de badkamer vernieuwd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De zolder was een bergzolder en nu zijn er 2 mooie nieuwe kamers. Het dakkapel is door een ander bedrijf geplaatst maar Bouwe heeft de complete aftimmering gedaan, elektra aangelegd en wanden geplaatst, inclusief kozijnen/deuren enz enz. De stukadoor, ook door Bouwe geregeld, heeft het net en strak afgewerkt.De badkamer is compleet vernieuwd. Er is een mooie inloopdouche in gekomen, dubbele wastafelmeubel, bad en hangtoilet. Het tegelwerk zit er ook mooi strak in. Wij zijn zeer tevreden en als we volgend jaar onze keuken en bijkeuken willen aanpakken, zullen we zeker Bouwe weer vragen.

sander

Zwolle

5/5

badkamer

Bouwe Vaartjes is een flexibele en ervaren vakman, hij levert goed werk, komt zijn afspraken na en gaat door tot de klus af is. Het contact verloopt prettig en snel.

Zohlandt

Wijhe

5/5

badkamer en toilet

Bouwe heeft in oktober bij ons de badkamer en de toilet compleet gerenoveerd. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat is erg mooi geworden. Hij denkt ook goed mee en doet alles in goed overleg. Wij zouden Bouwe absoluut aan iedereen  aanraden. Bouwe nogmaals bedankt wij zijn helmaal blij met het eindresultaat. Groeten Tanja

tanja

Zwolle

5/5

zolder en dakkapel

Mijn klus geplaatst op marktplaats en spoedig kon Bouwe al beginnen met het aftimmeren van zolderkamer en dakkapel. Vakmanschap is meesterschap. Zolderkamer is supermooi geworden en ziet eruit als nieuw zeer blij met het eindresultaat en dat ik had gebeld om deze klus te klaren,….. Twee duimen omhoog voor hem.

pascal

Harderwijk

5/5

keuken op maat

Bouwe heeft bij ons een prachtige eikenhouten keuken op maat gemaakt. Hij heeft meegedacht in materiaalkeuze en goede aanvullingen gegeven op onze eigen ideeën. Hij kan volgens ons echt alles maken wat je wilt en heeft plezier in het werken met hout. Ook heeft hij voor ons nog een mooie tafel weten te maken van het resterende hout. We zijn blij met het resultaat!
Henk en Margien

Henk en Margien Brink

Zwolle

5/5

keuken verplaatsen

Ik had een afspraak met Bouwe. Maar hij kwam niet,was hij vergeten vertelde hij,nieuwe afspraak gemaakt en weer zonder tegenbericht niet op komen dagen.

Antwoord Bouwe:
U heeft groot gelijk dat u mij een negatieve beoordeling geeft. Ik ben inderdaad uw afspraak vergeten tot 2 keer toe. Ik hoop dat u met dit antwoord weer gerust bent gesteld. Vriendelijke groeten Bouwe

anita

Wijhe

2/5

badkamer renovatie

Bij mij een eenvoudige douche zonder toilet is omgebouwd tot een super mooie douche met toilet. De douche is een meter langer geworden. Ook de slaapkamer waar de meter is afgehaald, is netjes afgewerkt. Alle evt. moeilijkheden worden goed opgelost. Resultaat is erg mooi. Op de overloop nieuwe kozijnen met deuren geplaatst. Ook mooi.

erna

Meppel

5/5

bijkeuken

Bouwe wil het je graag naar de zin maken. Belangrijk is wel dat je zelf goed weet wat je wil. Hij is nl zo creatief dat hij alles wel kan maken. Bouwe heeft ons schuurtje naar volle tevredenheid geisoleerd tot een bijkeuken. Zelfs nog spotjes erin geplaatst.
Ook een grote kast naar wens met schuifdeuren geplaatst.

Linde

Zwolle

5/5

laminaatvloer

Bouwe Vaartjes heeft naar onze volle tevredenheid een laminaatvloer in het appartement van onze dochter gelegd. Deze vloer ligt er heel netjes in. Bouwe is een man die zich ook netjes aan zijn afspraken houdt. Zo hoort het ook! Annemieke

Annemieke

Zwolle

5/5

keuken renovatie

Bouwe heeft bij ons van een oude slechte keuken een hele mooie en goede keuken gemaakt, hij heeft erg goede ideeën die ook betaalbaar zijn ,overal weet hij een oplossing voor. Hij komt afspraken die gemaakt zijn na,en is van de 1e tot de laatste dag altijd aanwezig geweest en geen andere klussen tussendoor gedaan.
Ook financieel is het keurig geregeld ,en mocht ik weer een verbouwing hebben dan vraag ik zeer zeker Bouwe weer.

rita van lijnden

Zwolle

5/5

dakkapel

Bouwe Vaartjes heeft ons geweldig geholpen. Onze dakkapel was door iemand anders geplaatst maar verder moest echt alles nog gebeuren, wij zaten echt met onze handen in het haar ! Bouwe is langsgekomen om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en had overal een oplossing voor, het was een enorme klus, maar het is prachtig geworden ! Bouwe werkt erg nauwkeurig, denkt super goed mee, is prettig in de omgang en het eindresultaat is echt verbluffend er zijn zelfs extra werkzaamheden uitgevoerd …Vol trots laten wij nu aan iedereen onze dakkapel zien. Wij hebben nog wat plannen voor de toekomst en zullen dan zeker weten weer met Bouwe in zee gaan.

anita

Zwolle

5/5

div. werkzaamheden

Prettig om mee samen te werken, komt zijn afspraken na, geen andere klussen tussendoor, denkt met je mee en komt met ideeën. Hij heeft aantal werkzaamheden verricht in ons nieuwe bedrijfspand, o.a. wanden afgetimmerd, een bar geplaatst, schilderwerkzaamheden, stuc werkzaamheden, enz.

Anita Brinkman

Ommen

5/5

renovatie gang & Toilet

Douwe heeft de gang en aansluitend het toilet volledig gerenoveerd. Nieuwe balkenlaag, nieuwe ondervloer, nieuw kruipluik, aanpassingen riolering, tegelvloer, wand betegeling, nieuwe kozijnen & deuren, verlaagd plafond, elektra, wand betegeling, hangend toilet enzovoorts.
Het is prettig samenwerken met Bouwe. Aanwezig op de afgesproken tijd. Geen onaangekondigde financiële verrassingen. Veel details zijn tijdens het werk pas bepaald, en dan is het wel goed om regelmatig contact te houden.

Bouwe denkt goed mee, en komt met verrassende ideeën. Al met al zijn wij, ondanks enige vertraging door onverwachte tegenvallers, tevreden over de geleverde diensten, die zijn uitgevoerd voor een alleszins redelijke prijs.

grvanhalem

Zwolle

5/5

div. werkzaamheden

De afgelopen weken heb ik met Bouwe samengewerkt op een klus in Ommen. Een fijne man om mee samen te werken en hij is zowat van alle markten thuis. Wat de opdrachtgever ook vroeg, hij had voor alles wel een oplossing. Bouwe is ook een man die zijn afspraken nakomt en er van houdt dat anderen hun afspraken nakomen en zo hoort het. Tom

tom de vries

Ommen

5/5

renovatie woning

Bouwe Vaartjes heeft mijn huis in Gildehaus (net over de grens in Duitsland) compleet gerenoveerd. Hij heeft de zolder geissoleerd en afgetimmerd, houten vloeren hersteld, keuken geplaatst, 2 luxe badkamers geplaatst en betegeld. De grote hal en bijkeuken voorzien van Braziliaans leisteen (60×60), eikenhouten vloeren gelegd, wanden doorgebroken, nieuwe wanden gezet, Velux dakramen geplaatst, deurkozijnen geplaatst en deuren afgehangen. Hij heeft de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Vooral de badkamers en de leistenen vloeren zijn perfect uitgevoerd. De rest is natuurlijk ook goed uitgevoerd. Hij werkt nauwkeurig en heeft soms goede bouwkundige ideeën.

maria

Gildehaus (BRD)

5/5

div. werkzaamheden

Ik vermoed dat ik 10-12 jaar geleden voor de eerste keer in contact kwam met Bouwe Vaartjes. Een stevige ondernemer met een enorme werklust en vakmanschap. Hij heeft toen een rieten dak opnieuw gelegd van ca. 160 M2 en heeft dat perfect gedaan.
Vorig jaar heb ik Bouwe gevraagd om een dak te restaureren in Blaricum en ook dat zag er weer perfect uit en bleek zelfs goedkoper dan wat we hadden afgesproken. “Het viel mee”, zei Bouwe en daarmee was voor hem de kous af. Zo’n manier van zaken doen kom je niet veel meer tegen, maar als je het tegenkomt, koester dan zo’n ondernemer. Ik doe dat in ieder geval wel.Rob S

Rob

Blaricum

5/5

Reviews

/5

reviews

Bedankt voor uw bezoek op de website van de ALLROUND VAKMAN, een onderdeel van HOME IMPROVEMENT te Blokzijl.

Wilt u ook een review (beoordeling) schrijven over Home Improvement. Dat kan. Vul het formulier en verzend het formulier.

Je kan ook een e-mail sturen naar mij dan zorg ik dat de review ook op de site komt.

wat zeggen onze opdrachtgevers

nieuw toilet, badkamer en ramen

Bouwe heeft bij ons een geheel nieuw toilet, een badkamer en over de hele voorpui nieuwe ramen gemaakt. Het is prachtig geworden. Hij is een conscientieuze harde werker. Aanpakker, vakman, innovatief, vindt oplossingen voor problemen. Er waren wat haperingen op het punt van communicatie en organisatie. Maar met goed en duidelijk overleg zeker aan te raden. Levert goed en mooi werk af.

mara van hengel

Deventer

4.6/5

uitbouwkeuken en afwerking

Wij zijn zeer tevreden. Bouwe heeft onze keuken en badkamer compleet verbouwt en afgewerkt en op de eerste verdieping slaapkamer netjes afgewerkt. Bouwe bedankt en tot de volgende keer.

sadek

Zwolle

5/5

badkamer renovatie

Na een lekkage in de badkamer moest deze geheel opnieuw inclusief 2 nieuwe muren. Bouwe heeft de klus goed en snel (i.v.m. onze vakantie voor de deur) gedaan voor een zéér redelijke prijs. De badkamer is mooier dan ooit verwacht ondanks dat er geen muur recht was en we best lastige plannen hadden.
Hij heeft het totaal onder ze hoede genomen , van tegels zetten tot plaatsen van muren en sanitair. We zijn zeer tevreden.
Harde werker, netjes en altijd op tijd. Vakman.

Petra

Utrecht

5/5

nieuw toilet, badkamer en ramen

Ik kan niet anders zeggen dan dat Bouwe een echte vakman is . Mijn badkamer was door andere klussers afgeschreven . Ik heb Home Improvement benaderd en hij heeft de klus aangenomen. De badkamer is echt geweldig mooi geworden . Ik zal zeker bij de volgende klus Home Improvement bellen , voor een betaalbare klus en vakmanschap is er maar 1 adres. Bouwe is secuur, op tijd en een harde werker en ook nog eens een prettige persoonlijkheid.Een dikke pluim van ons, echt super.

petra en jan

Zwolle

5/5

toilet renovatie

Naar aanleiding van mijn advertentie op marktplaats nam Bouwe contact met mij op om de wc helemaal aan te pakken.
Ik had niet zo’n groot budget, maar het is helemaal goed gekomen. Nieuwe hang wc en wasbakje incl tegeltjes. Alles ziet er super uit. Hij heeft het zeer netjes en vakkundig afgewerkt. Voor een volgende klus nemen we zeker contact met hem op.

c. nest

Wapenveld

5/5

hangtoilet

We zijn zeer tevreden. Keurig werk afgeleverd. Bouwe is een aanpakker en een vakman. Voor verbouwingen in de toekomst gaan we zeker weer naar Home Improvement.

Handenhove

Zwolle

5/5

zolder en trapkast

Bouwe, heeft bij ons de zolder verbouwt (slaapkamer met vliering en dakraam verplaatst), en beneden een trapkast gemaakt. Al met al was het voor hem langer en meer werk dan gepland doordat een ander bedrijf ons dakkapel niet correct had geplaatst. Wij zijn erg tevreden. Zeker een aanrader!

K. Orbains

Zwolle

5/5

bovenverdieping

Eerst een compliment om het meedenken voor de meest geschikte indelingen van de kamers met de daarbij behorende opbergruimte, inbouwkast en overloopkast. Bouwe is een vakman die zijn klussen perfect afrond en echt mooie dingen kan maken wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Als u een vakman nodig heeft kan ik hem van harte aanbevelen.

sander

Neede

5/5

zolder renovatie

Naar aanleiding van de advertentie op marktplaats contact opgenomen met Bouwe. Hij was erg flexibel en kon spoedig aan de slag. Een zeer vakkundig iemand met oog voor detail die hard werkt. De zolder is een plaatje geworden!

jkw

Apeldoorn

5/5

kastenwand bijkeuken

Bouwe heeft een kast gemaakt langs een zijkant van de bijkeuken. Omdat mijn budget heel klein was heeft hij enorm geholpen met uitdenken van een goede maar een redelijk goedkope oplossing. Pas vijf maanden later, de laatste twee strips geplaatst, dat duurde wel lang. Maar ik begreep dat er privéomstandigheden waren die enige vertraging hadden opgeleverd. Bouwe bedankt. Ik bel z.s.m. voor het hangen van de lampen.

Bero

Wijhe

4.2/5

zolder en badkamer

Douwe heeft bij ons de zolderverdieping verbouwd en de badkamer vernieuwd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De zolder was een bergzolder en nu zijn er 2 mooie nieuwe kamers. Het dakkapel is door een ander bedrijf geplaatst maar Bouwe heeft de complete aftimmering gedaan, elektra aangelegd en wanden geplaatst, inclusief kozijnen/deuren enz enz. De stukadoor, ook door Bouwe geregeld, heeft het net en strak afgewerkt.De badkamer is compleet vernieuwd. Er is een mooie inloopdouche in gekomen, dubbele wastafelmeubel, bad en hangtoilet. Het tegelwerk zit er ook mooi strak in. Wij zijn zeer tevreden en als we volgend jaar onze keuken en bijkeuken willen aanpakken, zullen we zeker Bouwe weer vragen.

sander

Zwolle

5/5

badkamer

Bouwe Vaartjes is een flexibele en ervaren vakman, hij levert goed werk, komt zijn afspraken na en gaat door tot de klus af is. Het contact verloopt prettig en snel.

Zohlandt

Wijhe

5/5

badkamer en toilet

Bouwe heeft in oktober bij ons de badkamer en de toilet compleet gerenoveerd. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat is erg mooi geworden. Hij denkt ook goed mee en doet alles in goed overleg. Wij zouden Bouwe absoluut aan iedereen  aanraden. Bouwe nogmaals bedankt wij zijn helmaal blij met het eindresultaat. Groeten Tanja

tanja

Zwolle

5/5

zolder en dakkapel

Mijn klus geplaatst op marktplaats en spoedig kon Bouwe al beginnen met het aftimmeren van zolderkamer en dakkapel. Vakmanschap is meesterschap. Zolderkamer is supermooi geworden en ziet eruit als nieuw zeer blij met het eindresultaat en dat ik had gebeld om deze klus te klaren,….. Twee duimen omhoog voor hem.

pascal

Harderwijk

5/5

keuken op maat

Bouwe heeft bij ons een prachtige eikenhouten keuken op maat gemaakt. Hij heeft meegedacht in materiaalkeuze en goede aanvullingen gegeven op onze eigen ideeën. Hij kan volgens ons echt alles maken wat je wilt en heeft plezier in het werken met hout. Ook heeft hij voor ons nog een mooie tafel weten te maken van het resterende hout. We zijn blij met het resultaat!
Henk en Margien

Henk en Margien Brink

Zwolle

5/5

keuken verplaatsen

Ik had een afspraak met Bouwe. Maar hij kwam niet,was hij vergeten vertelde hij,nieuwe afspraak gemaakt en weer zonder tegenbericht niet op komen dagen.

Antwoord Bouwe:
U heeft groot gelijk dat u mij een negatieve beoordeling geeft. Ik ben inderdaad uw afspraak vergeten tot 2 keer toe. Ik hoop dat u met dit antwoord weer gerust bent gesteld. Vriendelijke groeten Bouwe

anita

Wijhe

2/5

badkamer renovatie

Bij mij een eenvoudige douche zonder toilet is omgebouwd tot een super mooie douche met toilet. De douche is een meter langer geworden. Ook de slaapkamer waar de meter is afgehaald, is netjes afgewerkt. Alle evt. moeilijkheden worden goed opgelost. Resultaat is erg mooi. Op de overloop nieuwe kozijnen met deuren geplaatst. Ook mooi.

erna

Meppel

5/5

bijkeuken

Bouwe wil het je graag naar de zin maken. Belangrijk is wel dat je zelf goed weet wat je wil. Hij is nl zo creatief dat hij alles wel kan maken. Bouwe heeft ons schuurtje naar volle tevredenheid geisoleerd tot een bijkeuken. Zelfs nog spotjes erin geplaatst.
Ook een grote kast naar wens met schuifdeuren geplaatst.

Linde

Zwolle

5/5

laminaatvloer

Bouwe Vaartjes heeft naar onze volle tevredenheid een laminaatvloer in het appartement van onze dochter gelegd. Deze vloer ligt er heel netjes in. Bouwe is een man die zich ook netjes aan zijn afspraken houdt. Zo hoort het ook! Annemieke

Annemieke

Zwolle

5/5

keuken renovatie

Bouwe heeft bij ons van een oude slechte keuken een hele mooie en goede keuken gemaakt, hij heeft erg goede ideeën die ook betaalbaar zijn ,overal weet hij een oplossing voor. Hij komt afspraken die gemaakt zijn na,en is van de 1e tot de laatste dag altijd aanwezig geweest en geen andere klussen tussendoor gedaan.
Ook financieel is het keurig geregeld ,en mocht ik weer een verbouwing hebben dan vraag ik zeer zeker Bouwe weer.

rita van lijnden

Zwolle

5/5

dakkapel

Bouwe Vaartjes heeft ons geweldig geholpen. Onze dakkapel was door iemand anders geplaatst maar verder moest echt alles nog gebeuren, wij zaten echt met onze handen in het haar ! Bouwe is langsgekomen om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en had overal een oplossing voor, het was een enorme klus, maar het is prachtig geworden ! Bouwe werkt erg nauwkeurig, denkt super goed mee, is prettig in de omgang en het eindresultaat is echt verbluffend er zijn zelfs extra werkzaamheden uitgevoerd …Vol trots laten wij nu aan iedereen onze dakkapel zien. Wij hebben nog wat plannen voor de toekomst en zullen dan zeker weten weer met Bouwe in zee gaan.

anita

Zwolle

5/5

div. werkzaamheden

Prettig om mee samen te werken, komt zijn afspraken na, geen andere klussen tussendoor, denkt met je mee en komt met ideeën. Hij heeft aantal werkzaamheden verricht in ons nieuwe bedrijfspand, o.a. wanden afgetimmerd, een bar geplaatst, schilderwerkzaamheden, stuc werkzaamheden, enz.

Anita Brinkman

Ommen

5/5

renovatie gang & Toilet

Douwe heeft de gang en aansluitend het toilet volledig gerenoveerd. Nieuwe balkenlaag, nieuwe ondervloer, nieuw kruipluik, aanpassingen riolering, tegelvloer, wand betegeling, nieuwe kozijnen & deuren, verlaagd plafond, elektra, wand betegeling, hangend toilet enzovoorts.
Het is prettig samenwerken met Bouwe. Aanwezig op de afgesproken tijd. Geen onaangekondigde financiële verrassingen. Veel details zijn tijdens het werk pas bepaald, en dan is het wel goed om regelmatig contact te houden.

Bouwe denkt goed mee, en komt met verrassende ideeën. Al met al zijn wij, ondanks enige vertraging door onverwachte tegenvallers, tevreden over de geleverde diensten, die zijn uitgevoerd voor een alleszins redelijke prijs.

grvanhalem

Zwolle

5/5

div. werkzaamheden

De afgelopen weken heb ik met Bouwe samengewerkt op een klus in Ommen. Een fijne man om mee samen te werken en hij is zowat van alle markten thuis. Wat de opdrachtgever ook vroeg, hij had voor alles wel een oplossing. Bouwe is ook een man die zijn afspraken nakomt en er van houdt dat anderen hun afspraken nakomen en zo hoort het. Tom

tom de vries

Ommen

5/5

renovatie woning

Bouwe Vaartjes heeft mijn huis in Gildehaus (net over de grens in Duitsland) compleet gerenoveerd. Hij heeft de zolder geissoleerd en afgetimmerd, houten vloeren hersteld, keuken geplaatst, 2 luxe badkamers geplaatst en betegeld. De grote hal en bijkeuken voorzien van Braziliaans leisteen (60×60), eikenhouten vloeren gelegd, wanden doorgebroken, nieuwe wanden gezet, Velux dakramen geplaatst, deurkozijnen geplaatst en deuren afgehangen. Hij heeft de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Vooral de badkamers en de leistenen vloeren zijn perfect uitgevoerd. De rest is natuurlijk ook goed uitgevoerd. Hij werkt nauwkeurig en heeft soms goede bouwkundige ideeën.

maria

Gildehaus (BRD)

5/5

div. werkzaamheden

Ik vermoed dat ik 10-12 jaar geleden voor de eerste keer in contact kwam met Bouwe Vaartjes. Een stevige ondernemer met een enorme werklust en vakmanschap. Hij heeft toen een rieten dak opnieuw gelegd van ca. 160 M2 en heeft dat perfect gedaan.
Vorig jaar heb ik Bouwe gevraagd om een dak te restaureren in Blaricum en ook dat zag er weer perfect uit en bleek zelfs goedkoper dan wat we hadden afgesproken. “Het viel mee”, zei Bouwe en daarmee was voor hem de kous af. Zo’n manier van zaken doen kom je niet veel meer tegen, maar als je het tegenkomt, koester dan zo’n ondernemer. Ik doe dat in ieder geval wel.Rob S

Rob

Blaricum

5/5

Reviews

/5
Author picture
Author picture