wie is home improvement

Mijn naam is Bouwe Vaartjes en ik ben een professionele ALLROUND VAKMAN met jarenlange ervaring.

ALLROUND VAKMAN is een onderdeel van HOME IMPROVEMENT te Blankenham. Voor al uw klussen, verbouwingen, renovatie- en timmerwerkzaamheden bent u hier aan het juiste adres.

Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Ik zou graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Offerte

Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en een vrijblijvende offerte/prijsopgave voor u te maken.

Ik heb altijd een vrij strakke planning en beschik daardoor tussentijds meestal over een aantal weken voor de kleinere klussen zoals een badkamer tegelen, een vloer leggen (tegels, plavuizen of hout).

bereikbaarheid

U kunt mij dagelijks bellen van 07:30 uur tot 22:00 uur op telefoonnummer 06 – 2242 4416 voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Ook in het weekend bereikbaar per telefoon, whatsapp en e-mail.

Heeft u een woning gekocht en deze moet grondig verbouwd worden, ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak van een bouwval uw droomhuis.

Ik hoop dat u hier vindt wat u zoekt. HOME IMPROVEMENT is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met het brede aanbod dat ik voor u beschikbaar heb, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op mijn website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met mij op.

werkzaamheden

Ook voor een grote klus zoals een complete badkamer of keuken verbouwen of nieuw plaatsen, renovatie van uw woning is overleg mogelijk om binnen een acceptabel termijn te beginnen.

Ook voor stucwerkzaamheden (stukadoor) kunt u bij mij terecht. U vraagt, ik lever…

wat doe ik

Ook interesse in onze werkzaamheden? Neem contact met mij op en ik geef u zo snel mogelijk een antwoord.

Contactgegevens

te bereiken op

Maandag07:30 – 22:00 uur
Dinsdag07:30 – 22:00 uur
Woensdag07:30 – 22:00 uur
Donderdag07:30 – 22:00 uur
Vrijdag07:30 – 22:00 uur
Zaterdag07:00 – 22:00 uur
ZondagGesloten