reviews

4,8

4.7/5

gemiddelde beoordeling

Bedankt voor uw bezoek op de website van de ALLROUND VAKMAN, een onderdeel van HOME IMPROVEMENT te Blokzijl.

Wilt u ook een review (beoordeling) schrijven over Home Improvement. Dat kan. Vul het formulier en verzend het formulier.

U kunt ook een e-mail sturen naar mij dan zorg ik dat de review ook op de site komt.

wat zeggen onze opdrachtgevers

Nieuwe website

5/5

Op 11 oktober 2022 is er een nieuwe website gelanceerd. Ook deze website is gemaakt door Berali Webdesign in Blokzijl. Bouwe bedankt voor je opdracht en voor je samenwerking.

Berry Uffels

Berry Uffels

uit Blokzijl

Nieuw toilet, badkamer en ramen

5/5

Bouwe heeft bij ons een geheel nieuw toilet, een badkamer en over de hele voorpui nieuwe ramen gemaakt. Het is prachtig geworden. Hij is een conscientieuze harde werker. Aanpakker, vakman, innovatief, vindt oplossingen voor problemen. Er waren wat haperingen op het punt van communicatie en organisatie. Maar met goed en duidelijk overleg zeker aan te raden. Levert goed en mooi werk af.

Maria van Hengel

Maria van Hengel

uit Deventer

Uitbouwkeuken en afwerking

5/5

Wij zijn zeer tevreden. Bouwe heeft onze keuken en badkamer compleet verbouwt en afgewerkt en op de eerste verdieping slaapkamer netjes afgewerkt. Bouwe bedankt en tot de volgende keer.

Sadek

Sadek

uit Zwolle

Badkamer renovatie

5/5

Na een lekkage in de badkamer moest deze geheel opnieuw inclusief 2 nieuwe muren. Bouwe heeft de klus goed en snel (i.v.m. onze vakantie voor de deur) gedaan voor een zéér redelijke prijs. De badkamer is mooier dan ooit verwacht ondanks dat er geen muur recht was en we best lastige plannen hadden.
Hij heeft het totaal onder ze hoede genomen , van tegels zetten tot plaatsen van muren en sanitair. We zijn zeer tevreden.
Harde werker, netjes en altijd op tijd. Vakman.

Petra

Petra

uit Utrecht

Nieuw toilet, badkamer en ramen

5/5

Ik kan niet anders zeggen dan dat Bouwe een echte vakman is . Mijn badkamer was door andere klussers afgeschreven . Ik heb Home Improvement benaderd en hij heeft de klus aangenomen. De badkamer is echt geweldig mooi geworden . Ik zal zeker bij de volgende klus Home Improvement bellen , voor een betaalbare klus en vakmanschap is er maar 1 adres. Bouwe is secuur, op tijd en een harde werker en ook nog eens een prettige persoonlijkheid.Een dikke pluim van ons, echt super.

Petra en Jan

Petra en Jan

uit Zwolle

Toilet Renovatie

5/5

Naar aanleiding van mijn advertentie op marktplaats nam Bouwe contact met mij op om de wc helemaal aan te pakken.
Ik had niet zo’n groot budget, maar het is helemaal goed gekomen. Nieuwe hang wc en wasbakje incl tegeltjes. Alles ziet er super uit. Hij heeft het zeer netjes en vakkundig afgewerkt. Voor een volgende klus nemen we zeker contact met hem op.

C. Nest

C. Nest

uit Wapenveld

Hangtoilet

5/5

We zijn zeer tevreden. Keurig werk afgeleverd. Bouwe is een aanpakker en een vakman. Voor verbouwingen in de toekomst gaan we zeker weer naar Home Improvement.

Handenhove

Handenhove

uit Zwolle

Zolder en Trapkast

5/5

Bouwe, heeft bij ons de zolder verbouwt (slaapkamer met vliering en dakraam verplaatst), en beneden een trapkast gemaakt. Al met al was het voor hem langer en meer werk dan gepland doordat een ander bedrijf ons dakkapel niet correct had geplaatst. Wij zijn erg tevreden. Zeker een aanrader!

K. Orbains

K. Orbains

uit Zwolle

Bovenverdieping

5/5

Eerst een compliment om het meedenken voor de meest geschikte indelingen van de kamers met de daarbij behorende opbergruimte, inbouwkast en overloopkast. Bouwe is een vakman die zijn klussen perfect afrond en echt mooie dingen kan maken wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Als u een vakman nodig heeft kan ik hem van harte aanbevelen.

Sander

Sander

uit Neede

Zolder Renovatie

5/5

Naar aanleiding van de advertentie op marktplaats contact opgenomen met Bouwe. Hij was erg flexibel en kon spoedig aan de slag. Een zeer vakkundig iemand met oog voor detail die hard werkt. De zolder is een plaatje geworden!

jkw

jkw

uit Apeldoorn